privacy verklaring
Het gebruik van uw persoonsgegevens
uw persoonsgegevens verkopen aan derden, dat doen we niet bij Kellertax . Waar wij uw persoonsgegevens wél voor gebruiken?

Dat leggen we u hieronder graag uit.

Om de producten en diensten te leveren We hebben uw persoonsgegevens nodig om uw boeking te beheren, en uit te voeren om u de producten en diensten te leveren die u wilt inkopen en om u te helpen met de opdrachten  of terugstortingen .

Bij inhuur door ons bij andere Touringcar-Taxi bedrijven kunnen wij uw ( deel ) gegevens delen met deze bedrijven voor een zo goed mogelijke dienstverlening

Om onze producten, diensten en bedrijfsvoering te beheren en te verbeteren
Met de persoonsgegevens die u achterlaat, verbeteren wij onze producten , opdat u een zo goed mogelijke ervaring hebt op onze websites, en andere diensten.

Bij Kellertax willen we dat u onze diensten altijd veilig kunt gebruiken. Daarom houden we toezicht op het gebruik ervan.

Dat doen we om uw persoonsgegevens te beschermen en om fraude, andere misdrijven en het misbruik van onze diensten op te sporen en tegen te gaan.

We kunnen uw persoonsgegevens gebruiken bij veiligheidsoperaties, ongevallen of vergelijkbare omstandigheden .

Wij gebruiken beelden van beveiligingscamera’s om de veiligheid te bewaken van iedereen die in onze voertuigen komt, om misdrijven te voorkomen, te ontdekken en te vervolgen.

Wij kunnen deze beelden ook gebruiken om onze wettelijke rechten vast te leggen, uit te oefenen of te verdedigen.

Wij  willen u als klant beter van dienst zijn, dus als u contact met ons opneemt, bijvoorbeeld via e-mail, post, telefoon of sociale media, kunnen we uw persoonsgegevens gebruiken om zaken te verduidelijken of u beter te helpen.

Bewaartermijn
Wij bewaren uw NAWT ( Naam -Adres-Woonplaats-Telefoon)  gegevens en uw email gegevens op ons kantoor tot u ons een verzoek doet deze te verwijderen.

U krijgt hiervan van ons een schriftelijke bevestiging zodra deze gegevens zijn verwijderd uit ons systeem.

Enguete -Klantenonderzoek
Het kan gebeuren dat we u vragen om mee te doen met onze klantonderzoeken (denk aan enquêtes). Dan nemen wij – óf het bedrijf dat we daar contact met u over op